Penafian

Penulis TIDAK akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerugian atau masalah yang timbul akibat penggunaan panduan atau maklumat yang terdapat di dalamnya. Dengan menggunakan segala maklumat yang terkandung di dalam blog ini, anda telah bersetuju untuk tidak melibatkan penulis sekiranya blog ini mengakibatkan anda mengalami kerugian dan masalah berkaitan potensi dan prestasi ke atas aset anda sama ada online dan offline.

Segala penulisan dalam “sktamannusadamai.blogspot.com” adalah hak milik penulis sepenuhnya. Sebarang pengeluaran, percetakan semula ataupun dikeluarkan dalam apa-apa bentuk penerbitan sekalipun tanpa kebenaran rasmi secara daripada penulis adalah dilarang sama sekali. Sekiranya anda didapati melanggar peraturan hakcipta ini, tindakan yang serius akan diambil ke atas anda.

Nota: Peraturan ini diwujudkan untuk melindungi hak dan pemilikan penulis serta untuk memastikan haknya terpelihara.

Wednesday, 8 February 2012

Pentadbir SK Taman Nusa Damai

En. Mohammad Bin Jaafar
Guru Besar
SK Taman Nusa Damai

En. Yusri Bin Zakariah
Guru Penolong Kanan Pentadbiran
SK Taman Nusa Damai

Pn. Rohanah Binti Chik
Guru Penolong Kanan Hal Ehwal Murid
SK Taman Nusa Damai

En. Samuri Bin Sufian
Guru Penolong Kanan Kokurikulum
SK Taman Nusa Damai

1 comments:

  1. Salam kps semua warga sk taman nusa damai. saya salah seorang ibu kepada seorang murid baru di sk ini, tahniah kerana menyediakan blog yg memudahkan ibu bapa melihat perkembangan sekolah anak mereka. bagaimanapun,tentunya keadaan blog ini akan lebih menarik, cantik, ceria, baik serta hebat jika 'home' bg blog ini diletakkan gambar sekolah beserta maklumat seperti no tel dan no fax serta sejarah penubuhan dan pembukaannya......

    ReplyDelete