Penafian

Penulis TIDAK akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerugian atau masalah yang timbul akibat penggunaan panduan atau maklumat yang terdapat di dalamnya. Dengan menggunakan segala maklumat yang terkandung di dalam blog ini, anda telah bersetuju untuk tidak melibatkan penulis sekiranya blog ini mengakibatkan anda mengalami kerugian dan masalah berkaitan potensi dan prestasi ke atas aset anda sama ada online dan offline.

Segala penulisan dalam “sktamannusadamai.blogspot.com” adalah hak milik penulis sepenuhnya. Sebarang pengeluaran, percetakan semula ataupun dikeluarkan dalam apa-apa bentuk penerbitan sekalipun tanpa kebenaran rasmi secara daripada penulis adalah dilarang sama sekali. Sekiranya anda didapati melanggar peraturan hakcipta ini, tindakan yang serius akan diambil ke atas anda.

Nota: Peraturan ini diwujudkan untuk melindungi hak dan pemilikan penulis serta untuk memastikan haknya terpelihara.

Saturday, 16 November 2013

Jamuan Akhir Tahun dan Perpisahan Guru dan Staf SKTND 2013

Alhamdulillah pada 20 November yang lalu KEBIRUS SKTND telah menganjurkan jamuan serta Majlis Perpisahan bagi GUru dan Staf yang telah berpindah ke sekolah yang baharu.

Majlis yang ringkas dan sederhana ini diadakan di Dewan Sri Damai Utama dengan kehadiran guru dan staf yang diraikan. Kita mengharapkan agar ukhuwah yang dibina akan terus terjalin.En. Suhaimi mewakili guru dan staf yang telah berpindah. Kini En. Suhaimi telah bertugas di PPD Pasir Gudang di Bahagian Swasta.

En. Yusri dan En. Rahim turut hadir0 comments:

Post a Comment