Penafian

Penulis TIDAK akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerugian atau masalah yang timbul akibat penggunaan panduan atau maklumat yang terdapat di dalamnya. Dengan menggunakan segala maklumat yang terkandung di dalam blog ini, anda telah bersetuju untuk tidak melibatkan penulis sekiranya blog ini mengakibatkan anda mengalami kerugian dan masalah berkaitan potensi dan prestasi ke atas aset anda sama ada online dan offline.

Segala penulisan dalam “sktamannusadamai.blogspot.com” adalah hak milik penulis sepenuhnya. Sebarang pengeluaran, percetakan semula ataupun dikeluarkan dalam apa-apa bentuk penerbitan sekalipun tanpa kebenaran rasmi secara daripada penulis adalah dilarang sama sekali. Sekiranya anda didapati melanggar peraturan hakcipta ini, tindakan yang serius akan diambil ke atas anda.

Nota: Peraturan ini diwujudkan untuk melindungi hak dan pemilikan penulis serta untuk memastikan haknya terpelihara.

Thursday, 12 April 2012

Kem Motivasi Tahun 6

Pihak sekolah sentiasa memandang serius terhadap pencapaian murid tahun 6 memandangkan SK Taman Nusa Damai mempunyai 161 calon UPSR. Sudah pasti ibu bapa menaruh harapan besar terhadap kesungguhan pihak sekolah demi pencapaian calon UPSR.

Justeru itu di bawah Unit Bimbingan dan Kaunseling maka murid tahun 6 telah dikumpulkan selama 3 hari 2 malam, berkampung di sekolah bagi memberi persediaan serta pendedahan awal UPSR. 

Tahun 6 mendengar taklimat program

En. Azman Buangsi selaku Kem Komandan
Sesi makan malam. Makan yang baik akan menjana pemikiran yang baikBersama penceramah jemputan
0 comments:

Post a Comment